Als innovatief IT-bedrijf geloven wij in het creëren van positieve impact en het ondersteunen van gemeenschappen. Toen wij werden benaderd is er geen gedachte overheen gegaan en wilde wij gelijk helpen daar wij kunnen!

Door onze samenwerking met “Stichting Hart voor (huis)dieren” kunnen wij bijdragen aan hun nobele missie en oplossingen bieden waaronder o.a. deze website.

Richard Boxma - "Ik gun iedere persoon de liefde van een huisdier."💙


Als Grafisch ontwerper (en dierenliefhebber in hart en nieren) sla ik graag Spijkers met Koppen dus op het moment dat mij werd gevraagd een passend logo voor Hart voor (huis)dieren te ontwerpen, had ik al snel een beeld voor ogen. Een helder, fris en vrolijk logo, tot de kern teruggebracht maar zeker niet saai!  Omdat ik ook mensen met een kleinere beurs het geluk van een huisdier gun, heb ik dit logo met liefde ontwikkeld voor de stichting Hart voor (huis)dieren.

Mascha Spijkers -


dKVb creëert al ruim 30 jaar kansen en meerwaarde voor vastgoedeigenaren en gebruikers.  Vanuit een bijzondere samenwerking tussen vastgoedeigenaren en de Amsterdamse kraakbeweging, is in 1991 "de Kabath Leegstand beheer" ontstaan. Mede door onze ontstaansgeschiedenis denken wij als vastgoedbeheerder graag net even anders. Juist door de meer complexe vraagstukken worden wij uitgedaagd om creatief te zijn en verder te kijken dan de meest voor de hand liggende oplossing.


We werden getagd in een bericht voor sponsoring van stickers, we zeiden gelijk ja doen we!

Want huisdieren bieden onvoorwaardelijke liefde en troost. Ze zijn er altijd, ongeacht onze stemming of situatie. Hun aanwezigheid kan eenzaamheid verminderen en stimuleert beweging en dat werkt stress verlichtend. Kortom wij dragen graag bij aan een liefdevollere samenleving.

Michael Groenberg – “Iedereen verdient liefde.” 💙


Hertgers Binnen- & Buitenreclame is hét fullservice reclame bedrijf in Apeldoorn met meer dan 20 jaar ervaring in de signwereld!

Hart voor (huis)dieren hebben we mogen helpen aan een mooi spandoek, zodat ze bij evenementen zichzelf goed in de kijker kunnen zetten. Daarnaast hebben we hun mooie (bedrijfs)kleding bedrukt met logo’s zodat ze altijd herkenbaar zijn.

Bij Hertgers Binnen- en Buitenreclame kunt u terecht voor alle vormen van reclame. Van ontwerp tot realisatie! Denk hierbij aan (vracht)autobelettering, reclameborden, carwrapping, interieurwrapping, spandoeken, stickers, gevelreclame, lichtreclame, reclamezuilen, drukwerk zoals visitekaartjes en flyers maar ook ramen tinten van bedrijfswagens en gebouwen, wanddecoraties, XL fullcolours, bewegwijzering en nog veel meer!

Met de nieuwste technieken, de beste materialen en machines kunnen wij voor iedereen een passende oplossing bieden op het gebied van reclame en wrapping.