Het team


Dinja (voorzitter)

Ik ben Dinja en ik woon samen met mijn Ragdoll kat Connor en Australian Shepherd hond Murphy in het centrum van Apeldoorn. Ook heb ik een paard, genaamd Tiego. Hij staat in Beekbergen waar hij van zijn welverdiende pensioen geniet. Mensen in mijn omgeving grappen altijd dat ik ‘leef voor mijn dieren’ en dat is misschien ook wel zo. Ik zou m’n laatste euro aan hen uitgeven en vind het vreselijk als ik hoor dat er mensen zijn die – om wat voor reden dan ook – geen geld hebben om hun dier(en) te kunnen voeren. Om die reden ontstond het idee Hart voor (huis)dieren op te richten. Mijn taken zijn vooral administratief. Denk aan: het werven van sponsors, het bedenken van leuke acties met lokale Apeldoornse ondernemers en ik houd me bezig met de (social) media en ik ben de woordvoerder voor de stichting.


Jolanda (secretaris)

Mijn naam is Jolanda Muller en ik ben woonachtig in Apeldoorn. Ik heb zelf een groot hart voor alle dieren en kan niet tegen dierenleed. Thuis heb ik 5 katten en ik zou er niet aan moeten denken dat ik mijn katten weg zou moeten doen, omdat ik het niet meer zou kunnen betalen. De reden waarom ik samen met Dinja en Wilma deze stichting heb opgericht, is dat er een hele grote groep mensen is die buiten alle toeslagen vallen en dus geen recht hebben op een voedselbank. Om er toch voor deze mensen en hun huisdieren te zijn vind ik een heel fijn idee. Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers gaan wij deze doelgroep ondersteunen waar wij kunnen. Mijn taak  binnen hart voor (huis)dieren is het werven van vrijwilligers voor het ophalen van de donaties en het regelen van de uitgifte en de administratie die daarbij hoort. Omdat dit in het dagelijkse leven ook mijn beroep is denk ik dat ik hier helemaal op mijn plek zit. Heeft u vragen? Stel ze dan gerust!


Wilma (penningmeester)

Ik ben Wilma en ik leef samen met mijn man en 2 Franse bulldoggen, Donna en Vigo. Naast onze uitwonende kinderen zijn Donna en Vigo onze harige inwonende kids. Wij gunnen andere dieren ook dat beetje extra en dat was voor mij de reden om met Dinja en Jolanda samen te werken aan Stichting Hart voor (huis)dieren. Ik zal me voornamelijk bezighouden met het aansturen van de vrijwilligers in de wijken om de donaties op te halen.


Beloningsbeleid: alle bestuurders en vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor deze stichting.